header nieuw

 

Welkom bij massagepraktijk Nicole te Loo

De passie van Nicole te Loo ligt in het creëren van een moment van rust en ontspanning, waarin uw lichaam en geest in balans komen. Haar kracht is het individueel aanvoelen van haar cliënten en door haar ruime ervaring is iedere massage een unieke persoonlijke ervaring.  Mede geïnspireerd door de Ayurveda in Sri Lanka werd haar interesse gewekt voor, de reis van lichaam en geest naar bewust "zijn".

 

Relaxmomenten

Een goed verzorgd lichaam draagt bij aan een gezonde geest. Massage speelt hierin een positieve rol.  Al sinds de oudheid is de heilzame werking van massage bekend. Een massagebehandeling ontspant de spieren waardoor het lichaam in staat wordt gesteld zich beter/sneller te herstellen. Het lichaam voelt hierdoor prettiger aan en kan beter worden belast. Het behoeft niet veel uitleg dat een massagebehandeling weldadig kan zijn. Tijdens een stressvolle periode ontstaan vaak spanningen in nek, rug, schouders en een opgejaagd gevoel. Regelmatig ontspannen is belangrijk om te voorkomen dat dit op termijn ten koste gaat van de gezondheid.

 
Bij Nicole te Loo kunt u terecht voor een unieke persoonlijke massage. Alle behandelingen zijn gericht op een diepe ontspanning, elk met zijn eigen werkwijze. Kijkt u rustig de behandelingen door zodat u de massage kunt kiezen die het best bij u past. Heeft u nog vragen kunt u natuurlijk contact met Nicole opnemen per telefoon of e-mail.
 

Huisregels

 • Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht van mijn cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
 • In verband met de hygiëne worden de badlakens die eigendom zijn van Massagepraktijk Nicole te Loo, na elke behandeling gereinigd. Ik draag dus zelf zorg voor fris linnengoed, U hoeft zelf niets mee te nemen. Om hygiënisch te kunnen werken verwacht ik van u dat u zich voor de massage gewassen heeft.
 • Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming vooraf nooit verstrekt aan derden.
 • Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de behandeling worden gestaakt en kan u doorverwezen worden naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt.
 • Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist of andere relevante informatie dient u voor aanvang van de massage mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.
 • Massagepraktijk Nicole te Loo is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van uw persoonlijke bezittingen.
 • Massagepraktijk Nicole te Loo is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.
 • Om u volledig aandacht te kunnen geven, neem ik zelf de telefoon niet aan tijdens het masseren. Daarom vraag ik u om uw mobiele telefoon ook uit te schakelen.
 • Roken in wacht- en behandelruimtes is niet toegestaan.
 • Voor Massagepraktijk Nicole te Loo geldt uitsluitend contante betaling.
 • U kunt uw afspraak kosteloos annuleren of verzetten tot 24 uur voor de gereserveerde tijd. Uiteraard stel ik het op prijs als u uw reservering ruim van te voren annuleert i.v.m. mijn planning. Wilt u de afspraak binnen 24 uur voor de gereserveerde tijd nog afbellen, verzetten of komt u niet op de afspraak, dan breng ik de helft van de kosten van de behandeling in rekening.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.