In gesprek met mij

Als kind zat ik dikwijls bij een plas water, gooide daar een steentje in en verwonderde mij over de cirkels die te voorschijn kwamen.

Ik werd vooral geraakt door het feit dat de cirkels maar groter en groter werden, daar kon ik gefascineerd naar blijven kijken. Enkel door het gooien van één steentje zag ik hoe de cirkels zich met elkaar verbonden.

‘Verbinding is de rode draad in mijn leven’

Inmiddels weet ik dat mijn gevoel de taal is van mijn weten. Graag ga ik samen met jou op pad om een brug te slaan tussen geest en lichaam op weg naar je eigen authenticiteit, om bij jou dat steentje te gooien waardoor je in verbinding komt met jezelf.

Ik nodig je van harte uit in mijn praktijk om in de ontmoeting met elkaar, door middel van een gesprek en/of massage, thuis te komen.

Met een warme groet,
Nicole

Een afspraak maken of een vraag?